BRYLLUPSMESSEN PÅ LOSBY GODS

IMG_1446Storesøsteren min og jeg var på bryllupsmesse på Losby Gods i helgen. Hun skal gifte seg i april og ville dit for å få inspirasjon og tips til alt fra kjolen til blomstene. Planen var egentlig å gå på brudekjoleshow men fordi vi hadde litt lite tid valgte vi heller å gå rundt, og vi ble positivt overrasket over hvor mye vi fikk med oss. Goodie bags og smaksprøver var midt i blinken!
Det som er så fint er at bryllupet hennes skal være på Losby Gods så det var veldig fint å få være med for å se hvor det hele skal foregå. Mens vi gikk rundt kjente jeg at gleden ble større og større, og nå kan jeg nesten ikke vente til bryllupet hennes. Det kommer til å bli en fantastisk feiring!

OC og jeg skulle egentlig vært gift allerede, men på grunn av studie, småbarnsfase, økonomi og att på til enda en graviditet har bryllupet blitt utsatt på ubestemt tid. Foreløpig. For vår del er det ikke akkurat noen hast å få det gjort så vi bruker heller tiden vår til å tenke ut hva vi faktisk vil ha. Selv er jeg helt blank på hva jeg vil. Stort bryllup? Lite og intimt? Utenlands? Valgene er mange så jeg er glad vi ikke har noe tidspress på oss. Enn så lenge skal vi nøye oss med å være forlovede.

BRYLLUPSMODUS

imageedit_3_5545358229Nå føler jeg at jeg har landet litt etter å ha vært i konstant bryllupsmodus de siste ukene. Jeg har innsett at det er godt over et år til bryllupet vårt og kan heller pusle med litt småting i stedet for å skulle ha alt på plass nå med en gang. OC tullet med å si at hans oppgave var å fikse dress og møte opp i kirka siden jeg hadde planlagt det aller meste, men de siste dagene har han vel fått mer interesse av å være delaktig i planleggingen. Så ikveld prøver vi ut en ny vin som kanskje kommer med i bryllupet og vi skal prøve å sette sammen gjestelisten. 🙂

BRYLLUPSPLANLEGGING

imageedit_1_8624808724Dette er det jeg driver med for tiden. Hver dag faktisk! Jeg er så gifteklar og kan nesten ikke vente. Nå er det gått et år siden OC fridde og da tenker jeg at det hadde vært herlig å starte planlegging av bryllup. Så nå raider jeg nettet for inspirasjon, informasjon, bilder etc ved enhver ledig anledning. Ja, jeg skriver ‘jeg’ fordi det er jo liksom brudens oppgave å planlegge. OC skal bare skaffe dress, kjøretøy, få tidspunkt og sted hvor han skal møte opp. Er det ikke sånn det er da?

Jeg har vært litt sånn frem og tilbake, og frem og tilbake igjen på hvor vi skal gifte oss og nå har valget falt på å ha det her vi bor. Det blir jo mest praktisk uansett! Det er en nydelig kirke her og jeg tror jeg har funnet lokale til festen, skal faktisk ringe dit imorgen for å ta en prat om hvordan man går frem. Det gleder jeg meg veldig til! 🙂

Det var en periode jeg ønsket å ha et storslagent bryllup med alt som hører til, men verken OC eller jeg har råd eller noen som kan cashe inn så det har falt litt bort. Jeg er uansett ikke sånn av natur så jeg har kommet opp med gode ideer til å gjøre bryllupet perfekt for oss.
Så dette er det jeg sysler med for tiden. 🙂