KONKURRANSE // SHAIBOX

imageedit_13_8807660840Regnværet har pågått i flere dager og jeg har flere ganger lurt på om sommeren allerede er over!? Optimist som jeg er har jeg ikke mistet troen på sensommeren. Vi har fremdeles august igjen . Én siste måned å få litt brunfarge, gå barbeint og sprade i deilige sommerkjoler.

Nå har du mulighet til å vinne denne Shaiboxen! Alt du trenger å gjøre er:
-Lik facebooksiden min her.
-Skriv ‘jeg vil ha Shaibox’ i kommentarfeltet under. 

Vinneren trekkes søndag 9.08. Lykke til! 🙂

VINN PÅSKEEGG

imageedit_6_4152329519Hei alle sammen og god påske! Her kommer en liten påskekonkurranse som en av dere lesere kan vinne. I dette egget har jeg lagt 4 proteinbarer fra Nutramino og verdens beste håndkrem fra Mary Kay. For å ha muligheten til å vinne må du gjøre følgende:

– Lik posten nedenfor 
– Skriv ‘god påske’ i kommentarfeltet under. 

Vinneren blir trukket på påskeaften. Lykke til! 🙂

VINNEREN AV CAMELBAK- KONKURRANSEN

IMG_9655IMG_9662IMG_9664IMG_9661

Det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem etter endt arbeidsuke, lage taco til familien og krype opp i sofaen med teppe og se på ‘Emil i Lønneberget’. Toppen av lykke!

Idag koser vi oss med hjemmelaget saftis og Way better snacks- Sweet Potato.  Overraskende godt så det blir ikke siste gang  jeg kjøper det.
Etter at jentene er lagt skal OC og jeg dele en flaske hvitvin og le oss skakk ihjel av Live at the Apollo. Jeg tror ikke det finnes bedre underholdning! 😀

Og så var det på tide å trekke en vinner av konkurransen. Jeg vil takke alle som har likt, delt og kommentert. Hver gang dere gjør det deles bloggen videre og enda flere lesere titter innom, så tusen takk! 🙂
Vinneren av Camelbak er:Camelbak Rakel

Gratulerer så mye med din nye drikkeflaske! Send meg adressen din så kommer flasken til deg iløpet av kort tid. 🙂

Til dere andre som ikke vant: FØLG MED! Det kommer en ny konkurranse i August. Jeg vil tro den kommer til å falle i god smak hos mine kvinnelige lesere. Mer vil jeg ikke si.  😉

Ha en herlig kveld ! 

KONKURRANSE // CAMELBAK 0,6 L

imageedit_20_7142015717imageedit_22_6329074114 Det er viktig å drikke rikelig med vann iløpet av dagen for det er så mange av kroppens funksjoner som er avhengig av å få påfyll!
Jeg har begynt å  drikke mer vann etter at jeg skaffet meg den fine drikkeflasken min og jeg er veldig fornøyd med den. 🙂

Nå har du anledning til å vinne din egen Camelbak 0,6 L drikkeflaske med ditt eget navn. Klikk deg inn på linken her for å se de ulike fargene du kan velge imellom.
For å være med i trekningen er alt du trenger å gjøre:

– Kommentere nedenfor med hvilken farge du vil ha og navnet som skal stå på flasken.
– ‘Like’ innlegget (knappen finner du over kommentarfeltet)

Vinneren trekkes 23.mai. Lykke til ! 🙂

GIVE AWAY // ByVE

IMG_1752 IMG_1751Ho-Ho-Ho, kjære venner!  Nå som julen nærmer seg synes det passer strålende med en liten ‘give away’.
Jeg har blitt hektet på statements pieces og siden jeg fremdeles befinner meg i min kreative boble satte jeg igang med å lage meg et smykke.
Som dere kanskje skjønner er gaven for denne ‘give away’- konkurransen et smykke fra meg.

Alt du trenger å gjøre er å trykke på ‘like’- knappen under, legg igjen en kommentar med navn og ønsket farge kombinasjon på tråd og perler. (Lenken kommer i ‘sølv’ og ‘gull’.)
Vinneren blir trukket ut på nyttårsaften så her er det bare å hive seg på. Lykke til! 🙂