MAMMA

I anledning morsdag ønsker jeg å dedikere en post til meg selv om det å bli mamma. Verdens viktigste og beste jobb!

For 5 år siden hadde jeg ingen mål. Ingen planer. Jeg levde i nuet. Singel, barnløs og uten noen forpliktelser. Jeg hadde bare meg selv å tenke på. Hadde du spurt meg om hvor jeg så meg selv om 5 år, hadde jeg hatt et eller annet fjåsete svar.
Heldigvis fikk livet en helomvending da jeg i 2010 ble mor til min dyrebare skatt. Siden den gang har jeg følt at jeg endelig var på rett vei. Samme året møtte jeg endelig mannen som viste seg å bli klippen min. Min helt! 2 år senere kom mitt andre barn. Livet er fantastisk!IMG_1194 - Kopi Jenta som jobbet som bartender, uten mål og mening har for lengst dratt sin vei og jeg er nå en moden, stolt mamma til mine vakre barn.

Er livet mitt kjedelig? Nei, jeg har funnet roen jeg så sårt trenger og jeg vil aldri bytte det bort! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation