12.12.12

IKEA-turen er vel overstått og det har gått overraskende bra!
Vi var redde for å måtte stå lenge i kø ved kjøkkenavdelingen, men etter knappe 5 min var det vår tur. Deretter plukket vi opp julegave til Izabella og diverse småting vi trengte, for så å ta en matbit på restauranten. Så langt så bra. Det eneste vi måtte gjøre for å komme til kassene var å gå gjennom markedshallen. Jeg pleier å bruke lang tid og titte på alt som er der, men for å glede Ole lot jeg han gå først og lede an. Jeg har aldri gått så raskt gjennom hallen!
Vel hjemme har vi nå begynt å fornye kjøkkenet. Skapdørene er skrudd opp, men fronter for skuffer og knotter mangler. Foreløpig får dere bare se før-bildet.IMG_1604

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation