SUNDAY BLISS

imageedit_1_8538220643imageedit_3_7854161128imageedit_5_9052488088Ahh, stressfri morgen.. 🙂

Igår var jeg på shoot med Nane og skal straks (rett etter jeg har tømt tekoppen) tilbake for dag 2. Veldig morsomt å få være med på også får jeg møte så mange fine jenter! 🙂
Den ene lillebroren min var en av modellene igår og han så bare utrolig kjekk ut! Kjæresten hans kommer nok til å like bildene som blir publisert i neste uke. Jeg skal poste ‘behind the shoot’ bilder litt senere ikveld.

Etter shooten i ettermiddag har vi vært så heldige å bli invitert til min lillesøster som ALLTID vet å gjøre stas på fastelaven. Hun er så flink til å lage bollene så jeg synes det blir naturlig at det er hun som står for den feiringen. 😉

Ha en fin søndag så lenge også får dere poppe innom ikveld om dere vil se bilder fra shooten!

2 Thoughts on “SUNDAY BLISS

  1. Mia on 02/03/2014 at 11:38 said:

    Kommer definitivt til og likes, mihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation