LEILIGHETEN VÅR

Jeg har fått så mange forespørsler etter bilder fra leiligheten vi kjøpte så jeg fant frem prospektet og knipset bilder som dere kan få se. Vi har ennå ikke fått nøkkelen så vi går bare og venter. 🙂imageedit_12_5035121340Dette blir jentenes soverom. Heldigvis trengs det ikke mye for å gjøre dette rommet fint! 🙂imageedit_14_2501108154Åpen kjøkken og stueløsning. Her skal kjøkkenet snus og ihvertfall to av veggene rives for å skape større plass. Vi har veldig lyst til å sette inn flere vinduer i taket men ettersom det er en kostbar prosess venter vi til vi har oppsparte midler. 🙂 En av veggene på bildet til venstre skiller kjøkkenet og vårt soverom. Det skal flyttes for å gjøre kjøkken/stuen større.imageedit_16_6205313794Dette blir vårt soverom. For øyeblikket er det unødvendig stort med innebygd klesbod. Den skal rives og veggen flyttes slik at rommet blir mindre. 🙂imageedit_18_8031902868Badet vårt er det som trengs minst arbeid. Det eneste jeg (foreløpig) vil gjøre er å sette inn et større servantskap. Vi er tross alt 4 mennesker som skal oppbevare ting der.

Jeg gleder meg noe vanvittig til å sette igang med dette prosjektet og er innstilt på å bruke hele påskeferien om jeg må. Vi får jobbe litt hardere i påsken også tar vi det igjen når vi reiser til Hellas om 19 dager! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation