2/4

IMG_8614 IMG_8442imageedit_5_2485178008imageedit_7_6850280661Og endelig ble vi ferdige med kjøkkenet! Eller, det mangler jo list nede ved gulvet også skal det jo pusses ned.. Ja, det gjenstår litt arbeid igjen men den tyngste jobben er ihvertfall gjort. 🙂
Den lille boden som sto til venstre på bildet over ble tatt bort og vips ble kjøkkenet mye mer åpent! De blå dørene skal etterhvert byttes ut, men enn så lenge får de stå. Benkeplaten og flisene som minner om ungkarsbolig til tusen (!!) skal etterhvert i en lysere stil, men sånt koster penger så det får komme en senere gang.
Jeg er veldig stolt av OC og meg som monterte opp taklampen selv. Jeg hadde fått en grundig gjennomgang av elektikervennen min om hvordan jeg skulle montere den opp så det gikk ganske greit!

Idag tar vi en pause fra malingen og begynner å kjøre noen flyttelass, men først skal vi til svigerfamilien og grille ute i finværet! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation