MINI- PANNEKAKER MED EPLE

imageedit_26_3145684346imageedit_28_8361429080I dag lagde jeg noen helt utrolige pannekaker som jeg falt pladask for!
Jeg har dette svangerskapet fått dilla på Jamie Oliver og elsker at matlagingen hans er så innmari enkel. I går kveld satt OC og jeg og så på et av Jamies programmer og i det viste han yndlingspannekakene til døtrene sine. I originaloppskriften skal det være pærer men jeg ville heller gjøre om oppskriften med epler siden det oftere er i hus. Tidligere i dag la jeg ut bilde på Facebook- siden min og spurte om leserne mine ville ha oppskrift og det var absolutt populært så her kommer min oppskrift på mini- pannekaker med eple:

1 kopp melk
1 kopp mel
1 egg
1 ts kanel
1 eple
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Så enkel er oppskriften! Rasp eplet med skall og kjerne (ingenting skal kastes), bland ingrediensene sammen og stek i panne med smør. Bruk en spiseskje når du porsjonerer opp pannekakene. Du får ihvertfall plass til 3 stk av gangen. Etter du har stekt pannekakene godt på begge sider anretter du de på et fat og serverer de, mens de er varme, med vanilje yoghurt og honning. Himmelsk smak og jentene elsket de! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation