#GRESSKAR

imageedit_1_5481262270Som jeg har gledet meg til at denne uken skulle starte! Jeg er så glad i denne høytiden med utkledning, dekorering og ruskevær. Nå er årets gresskar skåret i stand og satt ved inngangsdøren vår. Gleder meg til å tenne de når mørket faller på. 🙂
Selv om allehelgensaften (halloween) ikke feires før natt til 1. november synes jeg det er morsomt å feire hele uken med dekorering og ‘skumle’ filmer. Jentene er for små til å se på Scooby- Doo så i år holder vi oss til Kaptein Sabeltann. Siden dette er en høytid jeg setter så stor pris på og gleder meg til er det viktig at barna også lærer seg å få  glede ut av den. Derfor er det kjempeviktig at de ikke blir skremt så de forbinder halloween med noe negativt. I går tok Sofia og jeg frem all pynten vår for å se hva vi kunne bruke i år. Noen av maskene er så fæle at vi la de fort tilbake i esken igjen. Halve esken ble satt bort igjen og kan kanskje tas frem neste år når jentene er litt eldre. Det var absolutt mye moro vi tok ut også som allerede har blitt plassert rundt i huset. Jeg tror ikke vi trenger å kjøpe noe pynt i år men nye kostymer må vi få tak i. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation