MOVEMBER

12242203_872784459474205_1830738324_nDette er det eneste bidraget til movember her i huset og det er jeg sjeleglad for! OC kler bare ikke bart. Så enkelt er det. Helskjegg er mer hans greie og nå tror jeg at jeg endelig har klart å få han til å spare til skikkelig skjegg. Det er bare så sexy! 😀

Nå har vi kjøpt nytt kjøkken som blir levert allerede neste uke. Barna og jeg reiser til Værøy på onsdag og blir der en uke, og mens vi er der skal far i huset rive det gamle og sette opp splitter nytt kjøkken. Det blir det godt å komme hjem til!

Nå skal straks barna i seng mens jeg skal sette meg ned med pugging til teorien. Jeg har glattkjøring grytidlig imorgen så da er det kjekt å være litt forberedt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation