DONUTS

imageedit_127_5366864781Hele uka har jeg cravet etter donuts, noe som er så sprøtt i og med at jeg aldri har smakt det før. I dag kom endelig dagen da jeg skulle lage disse herlighetene for aller første gang og jeg må innrømme at det var lekende lett prosess. Etter at donutene var avkjølt og pyntet med glasur og strøssel var tiden kommet for å smake. Da jeg tok første bit ble jeg litt forundret for jeg har sett for meg at det skal smake skikkelig søtt. OC og jentene synes de var kjempegode, og broren min som bare har smakt kjøpedonuts synes disse var mye bedre. 🙂
Jeg lagde alt for mye røre så vi har mange donuts som må spises opp før helgen er over. Lurer på om de er gode med sjokoladetrekk..?
Her finner du oppskriften som jeg brukte.

2 Thoughts on “DONUTS

  1. Mia on 30/01/2016 at 20:30 said:

    Oppskrift på dem? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation