HJEM, HJEM LANGT MOT NORD

imageedit_2_9849012188Jeg savner hjemplassen min allerede. Hadde jeg hatt med familien min kunne jeg gjerne ha vært der en god stund. Det er så godt å være der oppe med den fantastiske naturen og med kjentfolk på alle kanter. For å slippe å måtte dra med meg masse utstyr til Marcus var jeg så heldig å få låne meg dette på øya. Det mangler liksom ikke på gjestmildheten der ute og det setter jeg så stor pris på. Selv om det går lang tid mellom hver gang jeg er ‘hjemme’ føler jeg meg alltid like velkommen. Vi har planlagt å feriere på Værøy i sommer og nå er det bare 73 dager til jeg skal tilbake. 🙂

Idag har jeg begynt dyrking i kjøkkenhagen vår for nå er været så bra her nede. I påsken satte vi opp såkasser og la i jord med gjødsel så den skulle godgjøre seg skikkelig før dyrking. Gulrøtter er det første som skal dyrkes for det spiser vi så mye av. Jeg leste at man kan så gulrotfrø i doruller og etter spiring sette dorullen i jorda i såkassen. Dorullen skal visst beskytte gulrøttene slik at de kan vokse seg skikkelig tykke og lange. Doruller kastes fort i søpla men etter litt leiting fant jeg 4 stk som nå er fylt med jord, to frø i hver og satt til spiring i vinduskarmen. Jeg får lete opp flere doruller imorgen så jeg får satt alle gulrøttene til spiring så fort som mulig. Oppdateringer kommer etterhvert! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation