VILT OG VAKKERT

imageedit_3_9412327639imageedit_5_6460692223imageedit_9_5046501662Jeg vet ikke hva det er, men jeg blir like sjarmert hver gang jeg kommer utover til denne magiske, lille øya. Jeg vet ikke om det er fordi jeg ikke bor der at jeg er så oppslukt av naturen. Kanskje om jeg hadde bodd der ute og var vant til å ha denne utsikten hver dag så ville jeg kanskje ikke vært så opptatt av den. Eller, jeg vet ikke helt. Det jeg vet er at det gjør så godt for både kropp og sinn å vandre rundt uten mål og mening bare for å se på hvor storslått naturen er.
Det er så godt å være på hjemplassen min og de siste årene har jeg ønsket å tilbringe mer tid der ute. Kanskje det hadde vært mulig å kjøpe et lite feriehus?
Rop ut om du vet om et som kan passe til en familie på 5. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation