ROEN SENKER SEG

imageedit_3_4519764162Jeg tror aldri jeg har ledd og grått så mye som jeg har gjort denne julen. Den har rett og slett vært helt magisk!
Det har vært nokså travelt med selskap fire dager på rad og det er tydelig at barna trenger noen roligere dager. Neste år får vi vurdere om vi tar det litt roligere. Da skal jo også lillesøster være med og vi må legge til rette jul med baby.

Vi har ‘feriert’ på Nesodden siden lillejulaften og nå er vi hjemme i Ski igjen. Det å våkne opp i egen seng er sjelden så godt som når man har vært borte. Borte bra, hjemme aller, aller best!
I morgen er det tilbake på jobb for min del, mens resten av gjengen nyter den rolige delen av juleferien hjemme. Det skal nok bli greit å komme tilbake til rutiner igjen og heldigvis har jeg ikke så lange dager på jobb som tidligere. Ikke er det så lenge til jeg skal ut i enda en permisjon heller, så jeg får bare nyte den siste tiden jeg har igjen før kontorarbeid blir byttet ut med amming og bleieskift.

Vi blogges!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation