HAPPY NEW YEAR

IMG_1974Håper dere hadde en like fin avslutning på 2017 som oss. Vi tok det helt rolig her hjemme og koste oss med kalkun og godteri. Jeg har sett frem til en rolig dag hele romjulen og storkoste meg med årets siste dag.

2018 kommer til å by på mange spennende opplevelser og da spesielt med tanke på lillesøster som kommer i mars. Nå er det bare 8 1/2 uke igjen til termin, kroppen begynner å kjennes tyngre og det er ikke like enkelt å holde på med aktiviteter som tidligere. Jeg har satt meg et mål om å prøve å holde en viss kontroll over inntak av søtsaker og mosjon så lenge jeg klarer for å ikke bli like diger som da jeg gikk gravid med Marcus. Enn så lenge ligger jeg godt an og om jeg klarer å holde bekkenbunnsplagene i sjakk håper jeg på å holde meg i form så lenge som mulig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation