HØYGRAVID

IMG_2082 - KopiSiste del av svangerskapet, jippi! Bare 40 dager igjen til termin, og om lillesøster gjør som resten av søskenflokken kommer hun på termindato pluss/minus én dag. Jeg kjenner det er nokså beroligende at jeg ikke har født så tidlig i svangerskapet tidligere for jeg er ikke klar for det riktig ennå. Jada, jeg vet ingen svangerskap er like, men hittil har mine vært veldig like rundt fødsel.
I går hentet OC babytøyet som vi har spart på fra da jentene var små. Jeg trodde vi tok vare på mer enn det lille vi har så det blir nok en handletur eller to før termin. Av erfaring er det ikke mye tøy som trengs den første tiden, men gulpekluter derimot. Det skal vi ha en del av!
Formen min er relativt grei. Noe rygg- og bekkenplager hører jo bare med, også blir jeg jo veldig fort sliten. Jeg er ikke typen som legger meg ned for å hvile midt på dagen, men nå kjenner jeg at det nærmest er nødvendig for å holde meg gående.

Nå har jeg hatt to dager hjemme med syke barn og kjenner det skal bli veldig godt å komme seg på jobb å ha noen ‘vanlige’ dager før helgen. Det er uansett så kort tid til jeg skal ut i permisjon, så jeg vil holde meg på jobb den lille tiden som er igjen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation